Happy Trails

Singer Songwriter

Als singer songwriter heb ik eerst liedjes voor Disneyclub geschreven, bij de luisterboekjes die ik al insprak. Daar kwam al gauw een samenwerkingsverband uit voort.

Op basis daarvan kreeg ik het idee om een album te creëren met liedjes die speciaal bedoeld waren voor kinderyoga. Daartoe geinspireerd door de opleiding kinderyogadocent die ik toen volgde. Dat album kwam er en is nog altijd verkrijgbaar via iTunes: ”Blijf Maar Lekker Jezelf”.

Momenteel werk ik aan mijn nieuwe solo-album, met Nederlandstalige liedjes voor volwassenen. Ik ben ook bezig met andere projecten. Waarover later meer, op deze website.

“Stay tuned!”

Wat anderen zeggen

“Hildegard heeft bij mij een tijdje gitaarles gehad waarbij de focus lag op haar kwaliteit als singer/songwriter. In de lessen raakte ik zeer onder de indruk van haar prachtige stem en de originele wijze waarop ze liedjes schrijft. Haar kracht schuilt in de manier waarop ze de eenvoud weet te bewaren en je toch diep kan raken met haar liedjes.”

Jaap van der Panne

Muzikant / acteur / gitaardocent, Het Muziekpakhuis

“Ik zie Hildegard als een zeer creatieve en getalenteerde schrijfster. Haar visies zijn puur & ontwapenend. Grappig , scherpzinnig en altijd liefdevol. Met haar prachtige stem en voordracht , betovert ze iedere luisteraar.”

MarusjkaSistermans
Zangeres VoiceOver Stemactrice Songwriter
www.marusjka.com

Marusjka Sistermans

Zangeres, VoiceOver, Stemactrice & Songwriter, Marusjka.com

Translate »